Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı
Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

Ağrı Park Çalışmaları Başladı

Ağrı Park Çalışmaları Başladı Haberler

Belediyemiz tarafından 110 dönümlük alana yapılması planlanan Ağrı Park çalışmaları başladı. Ağrı Park çalışmaları dere ıslahı ve zemin düzeltme işlemleri ile devam ediyor.

110 dönümlük bir alanda başlayan çalışmaların sonunda Ağrı Park içerisinde 4 işletme, 1 nikah salonu, oyun alanları, basketbol sahaları, kaykay pisti, masa tenisi ve fitness alanı bulunacak. Ağrı Park’ta havuzlu şadırvan, otopark, 24 adet kiosk, kuru tip havuz, seyir terasları, oturma alanları, ahşap bakı terasları, yürüyüş yolu, köprü, anı köşesi çim amfi gibi hobi ve etkinlik alanları bulunacak. Proje sonunda Ağrı Park vatandaşlarımızın ihtiyacını karşılayacak bir yerleşke haline gelecektir. Tüm hızıyla devam eden Ağrı Park çalışmaları Eylül ayı sonunda vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayacak.