Alt Geçit Projesinde Çalışmalar Başladı

Belediyemiz tarafından, vatandaşlarımızı trafikte rahatlatacak, şehir merkezindeki yoğunluğu azaltacak olan alt geçit projesinde çalışmalar başladı.

Alt Geçit Projesinde Çalışmalar Başladı Haberler

Belediyemizin şehir trafiğini rahatlatma adına Dörtyol Kavşağında hayata geçireceği alt geçit projesinde Yeni Van Caddesi ve Kağızman Caddesi güzergahında başlatılan altyapı çalışmaları tamamlandı. Aynı güzergah üzerinde battı çıktı için kazı çalışmaları başladı. Battı çıktı 210 metre uzunluğunda olacak ve çalışmalar yaklaşık 90 gün boyunca devam edecektir. Ağrı ilimizin tarihinde bir ilk olacak battı çıktının, özellikle dörtyol kavşağı ve ana arterlerdeki trafik yoğunluğunu büyük ölçüde rahatlatması bekleniyor.

Alt Geçit projesinin inşaat çalışmaları boyunca trafik akışını rahatlatması adına sürücülere alternatif yollar sunulacak. Çalışmalar süresince Dörtyol Kavşağı trafik akışına kapatılacağından trafik, belirlenen yönlendirici tabelalar ile sağlanmış olup yönlendirici tabelalara uyulması gerekmektedir. Çalışmalar 3 ay boyunca devam edeceğinden halkımızdan gerekli anlayışı bekliyoruz.