Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

Alternatif Yollar Trafiğe Açıldı

Belediyemiz, Dörtyol kavşağında yapımına devam edilen Alt Geçit Projesi için planlanan alternatif yolları trafiğe açtı.

Alternatif Yollar Trafiğe Açıldı Haberler

Belediyemiz tarafından yapımı devam eden Alt Geçit Projesi dolayısıyla kapatılan Dörtyol Kavşağı'nın neden olduğu trafik yoğunluğu en aza indirmek için alternatif yollar trafiğe açıldı.

Dörtyol Kavşağında yapımına başlanan Alt Geçit Projesi ile birlikte trafikte yaşanan sorunların en aza indirilmesi için daha önce kapalı olan Çocuk Şube Müdürlüğü yanındaki 707’nci sokak ve Çevik Kuvvet önünde bulunan Kurtuluş caddesi yapılan kontrollerin ve düzenlemenin ardından trafik akışına açıldı. Belediyemiz Abide meydanında bulunan giriş çıkışlarda trafiğin kilitlenmemesi için ise yol genişletme çalışması gerçekleştirdi.

Bu kapsamda kullanmak isteyen sürücüler, bugün itibari ile alternatif yolları kullanmaya başladılar. Trafiğe açılan yeni bağlantı yollarının trafik akışını rahatlatması bekleniyor.