'Ağaç Feneri’ ile Ağrı Artık Rengarenk

Belediyemiz, Erzurum Caddesi üzerinde bulunan parkları ve Abide Meydanını çeşitli şekillerde bulunan ‘Ağaç Feneri’  aydınlatmalarıyla donattı.

'Ağaç Feneri’ ile Ağrı Artık Rengarenk Haberler

Belediyemiz, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından başlatılan uygulama ile yol güzergahı ve Abide Meydanı ‘Ağaç Feneri’ ile geceleri estetik bir görünüme kavuştu. ‘Ağaç Feneri’ çalışmalarının neticesinde uygulanan noktalar akşam saatlerinde muhteşem görüntüsüyle vatandaşların ilgi odağı haline geldi. Havanın kararmasıyla birlikte bu alandan geçen çok sayıda vatandaşın fotoğraf karesinde yer alan aydınlatma çalışmaları, İlimizin değişik noktalarında da uygulanmaya devam edecektir.