5°C | -6°C
6°C | -5°C
7°C | -2°C

Zabıta Ekiplerinden Market Denetimi

Belediyemiz Zabıta ekipleri, marketlerde fiyat ve etiket denetimi gerçekleştirdi.

Zabıta Ekiplerinden Market Denetimi Haberler

Belediyemiz, Zabıta işleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kent merkezinde denetlemelerde bulundu. Zabıta ekipleri marketlerde rafları dolaşarak etiketleri inceleyip fahiş fiyat artışı, gramaj eksikliği ve etiket denetimleri yaptı. Ayrıca ekipler yaptıkları denetimlerde, esnafların ruhsat belgelerini ve satılan ürünlerin sağlık acısından uygunluğunu kontrol ediyor.

Zabıta ekipleri, Tüketicinin korunması hakkındaki kanun kapsamında kent merkezinde faaliyet gösteren yerel ve ulusal zincir marketlerde vatandaşlarımızın zarar görmemesi için denetimlerini aralıksız sürdürüyor.