Kar Yağışlı
Hafif Kar Yağışlı
3°C | -4°C

Belediyemizden karla mücadele çalışması

Belediyemiz tarafından ilimizde etkili olan kar yağışının ardından şehir merkezi ve mahallelerimizde karla mücadele çalışması başlatıldı.

Belediyemizden karla mücadele çalışması Haberler

Kent merkezinde etkili olan kar yağışı nedeniyle vatandaşlarımızın olumsuz yönde etkilenmemesi için oluşturulan karla mücadele ekiplerimiz, temizleme çalışmalarına tüm hızıyla başladı. Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler greyder, kamyon, yükleyici ve kepçe olmak üzere toplam 35 araç ile şehir merkezi başta olmak üzere mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor. Yollarda oluşabilecek buzlanmayı önlemek için aralıklı olarak tuzlama çalışması gerçekleştiriliyor. Sokaklarda yapılan çalışmaların yanı sıra kaldırımlarda da kar küreme çalışması yapılıyor. Kar çalışması ortak kullanım alanları içinde ayrıca yürütülüyor. Cami, okul, park ve benzeri alanlarda yaya trafiğine özel çalışma yapılıyor. Kış şartlarının vatandaşlarımızı olumsuz yönde etkilememesi için ekipler 24 saat çalışmalarını sürdürmektedir.