Hafif Kar Yağışlı

Ağrılı Kadınlara 'Kooperatifçilik Eğitimi' verildi

Belediyemiz tarafından girişimci kadınlara yönelik 'Kooperatifçilik Eğitimi' verildi.

Ağrılı Kadınlara 'Kooperatifçilik Eğitimi' verildi Haberler

Belediyemiz, üreten kadınlara yönelik, kadınların iş gücüne daha fazla katılması, ürünlerini pazarlamada kolaylık sağlanması, üretimleriyle aile ve kent ekonomisine katkıda bulunmalarını sağlamak amacıyla 'Kooperatifçilik Eğitimi' verildi.

Kooperatifçilik eğitimi Ege Üniversitesinde görevli Prof. Dr. Harun Reşit Uysal ve Kafkas Üniversitesinde görevli Prof. Dr. Mithat Şahin’in sunumuyla gerçekleştirildi.

Belediye Binası Meclis Salonunda gerçekleşen eğitime, Turşu üretiminde ve Aile Destek Merkezinde çalışan kadınlar katıldı.