18°C | -1°C

1.Kardeşlik ve Dostluk Futbol Turnuvasında Şampiyon Sıtkiye Mahallesi

1.Kardeşlik ve Dostluk Futbol Turnuvasında Şampiyon Sıtkiye Mahallesi Haberler

Mahalleler Arası 1.Kardeşlik ve Dostluk Halı Saha Futbol TurnuvasıSıtkiye Mahallesinin Şampiyonluğu ile sona erdi.

Ağrı Belediye Başkanlığı tarafından sosyal sorumluluk projeleri kapsamında düzenlenen Mahalleler arası Kardeşlik ve Dostluk Halı Saha Futbol Turnuvası'nda 13-16 yaş arasında 16 takım mücadele etti. Yapılan Kıyasıya mücadelenin ardından Final karşılaşmasında Sıtkiye mahallesi ve Fevzi Çakmak Mahallesinin karşılaşması ile Şampiyon Sıtkiye mahallesi oldu. Ağrı Valisi ve Belediye Başkanı Süleyman Elban'ın da katılım sağladığı Final karşılaşmasında 1'inci olan Sıtkiye Mahallesine 1000 Türk Lirası 2'nci olan Fevzi Çakmak Mahallesine 750 Türk Lirası ve 3'üncü olan Alpaslan mahallesi 500 Türk Lirası kazandı.

Ağrı Belediyesi Turnuvaya katılan her takıma Spor Ayakkabı, forma ve Baskılı Bardak hediye etti.