13°C | -3°C
Yağışlı
11°C | -1°C
Yağışlı

Ağrı Belediyesi park çalışmalarına devam ediyor.

Ağrı Belediyesi park çalışmalarına devam ediyor. Haberler

Ağrı Belediyesi, gerçekleştirdiği çalışmalar ile şehir merkezine ve mahallelere yeni parklar kazandırmaya devam ediyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri mahalle sakinleri ile çocuklar için dinlenme alanları ve yeni oyun parkları oluşturuyor. Düzenleme ve onarımına başlanan parklar içerisinde çocuklar için farklı oyun alanları tasarlanırken yetişkinler için de spor ve dinlenme alanları yer alıyor.

Onarımı devam eden Selahattin Eyyübi mesire alanı ve parkı, Karaca parkı, Silivri parkı, Nado Ağa parkı ve Lara parkı olmak üzere 5 parkın içerisinde; çocuk oyun grupları, fitness spor aletleri,oturma bankları, çardaklar, yürüyüş yolu ve yeşil alanlar oluşturuluyor. Ekipler, yapısal çalışmaları sona eren parkları vatandaşların ve çocukların hizmetine açtı. Ağrı Belediyesi Park ve Bahçeler müdürlüğü ekipleri tarafından şehir merkezi ve mahallelerde fiziki durumu kötü olan parkların onarım ve  yapım çalışmaları aralıksız devam edecek.