Ağrı Belediyesi’nden karla mücadele çalışması

Ağrı Belediyesi tarafından şehir merkezinde ve mahallelerde karla mücadele yoğun bir şekilde başladı.

Ağrı Belediyesi’nden karla mücadele çalışması Haberler

Ağrı Belediyesi’nden karla mücadele çalışması

Kent merkezinde etkili olan kar yağışı nedeniyle vatandaşların yaşamının olumsuz yönde etkilenmemesi için belediye ekipleri, kar temizleme çalışmalarına başladı. Ağrı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden karla mücadele için oluşturulan greyder, kamyon, yükleyici ve kepçe olmak üzere toplam 21 araç ile ekipler şehir merkezi başta olmak üzere mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor. Yolların açık kalması için alarm durumunda olan belediye ekipleri, vardiyalı bir şekilde 24 saat çalışmalarını sürdürüyor.