Vali Elban, Cumhuriyet mahallesi sakinleriyle bir araya geldi

Ağrı Valisi ve Belediye Başkanı Süleyman Elban, Cumhuriyet mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Vali Elban, Cumhuriyet mahallesi sakinleriyle bir araya geldi Haberler

Ağrı Valisi ve Belediye Başkanı Süleyman Elban, halk toplantılarında Cumhuriyet mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Vali Elban, vatandaşlarla yaşadıkları mahallelerde bir araya gelerek, sorunlarını, şikayetlerini dinlemeye devam ediyor. Vali Elban, Halkla Buluşma toplantıları kapsamında Cumhuriyet mahallesi taziye evinde vatandaşlarla bir araya gelerek, istek ve sorunlarını dinledi. Vatandaşların sorun ve taleplerini ilettikleri toplantıda Belediye Başkan Yardımcıları Ayhan Atmaca, Mahmut Koç ve Halit Aydemir mahallelinin sorunlarını dinleyerek Vali Elban'ın talimatı ile gerekli çalışmaları gerçekleştirecek.