Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı
Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

Sahipli ve Başıboş Köpekler Aşılanıyor

Merkezde bulunan sahipli ve başıboş köpekler için ücretsiz aşı kampanyası düzenlendi.

Sahipli ve Başıboş Köpekler Aşılanıyor Haberler

Ağrı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ile İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından merkezde bulunan sahipli ve başıboş köpekler için ücretsiz aşı kampanyası düzenlendi.

Ağrı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ile İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne bağlı veteriner hekimler sahipli ve başıboş köpekler Praziguantel İç-Dış Parazit Uygulaması ile aşılanırken, aynı zamanda sağlık kontrolünden de geçiriliyor. Köpek sahipleri hayvan bakımı, beslenmeleri ve hayvan hastalıklarına karşı bilgilendiriliyor. Yapılan aşılar muhtarların gözetiminde kayda alınıyor. Muhtarlarla koordineli olarak Mehmet Akif Ersoy mahallesinde başlatılan çalışma tüm mahallelerde devam edecek.