"Gelecek Gençlerle Başlar" konferansı verildi

Ağrı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından "Gelecek Gençlerle Başlar" konferansı yapıldı

Haberler

Ağrı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Gelecek Gençlerle Başlar konferansının 3'üncüsü yapıldı.

Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşen konferansta 9 ve 10’uncu sınıf öğrencilerine Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde görevli Doç. Dr. Metin Erkal tarafından Çanakkale Zaferi ve Afrin harekatı anlatıldı.
Her ay düzenlenen konferanslarda Ağrı İbrahim Çeçen üniversitesinden farklı akademisyenlerin 9 ve 10’uncu sınıf öğrencilerine yönelik sunumları gerçekleşmeye devam ediyor.

Doç. Dr. Metin Erkal , konferansta Çanakkale zaferinin tarihte bıraktığı izleri ve o dönemde yaşanmış olayları anlattı. Gençlerin tarihten ve günümüzdeki olaylardan feyz alarak daha iyi işler yapabileceğini belirtti.  Konferans sonrası Ağrı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Edip Çağlayan, Doç. Dr. Metin Erkal’a teşekkürlerini sunarak plaket takdim etti.