Ağrı Belediyesi Regaib kandili dolayısıyla kandil simidi dağıttı

Ağrı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Regaib kandili dolayısıyla kandil simidi dağıttı

Ağrı Belediyesi Regaib kandili dolayısıyla kandil simidi dağıttı Haberler

Ağrı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Regaib Kandili dolayısıyla Merkez camii ve kız yurtlarında kandil simidi dağıtımı gerçekleştirdi.

Yatsı namazı sonrasında Ağrı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler müdürlüğü ekipleri tarafından Merkez Camisinde ve kız yurtlarında 2 bin kutu kandil simidi vatandaşlara ikram edildi. Her Kandil gelenekselleşen Kandil simidi dağıtımı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği dağıtımda, belediye görevlileri vatandaşların Regaib Kandili de kutladı. Vatandaşlar her kandil böyle etkinlikler düzenleyen Ağrı Belediyesi'ne teşekkür ettiler.