Sisli
2°C | -5°C
2°C | -2°C

Evlilik ve Aile Okulu Seminerleri başladı

Ağrı Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından  düzenlenen “Evlilik ve Aile Okulu Seminerleri” başladı.

Evlilik ve Aile Okulu Seminerleri başladı Haberler

Evlilik ve Aile Okulu Seminerleri başladı

Ağrı Belediyesi toplantı salonunda düzenlenen seminerlerin ilk seansı “Mutlu Evlilik” konusu ile Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde görevli Doç. Dr. Abdulcebbar Kavak tarafından başlatıldı. Seminerin ikinci seansı aynı konu üzerinden Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde görevli  Doç. Dr. Mehmet Teyfur  tarafından verildi. Seminere evli, nişanlı, bekar kadın ve erkekler katıldı. Evlilik ve Aile Okulu Seminerleri yeni konularla birlikte belirlenen günlerde devam edecektir.