Sisli
2°C | -5°C
2°C | -2°C

Ağrı Belediyesinden Kapalı Durak Uygulaması

Ağrı Belediyesi tarafından vatandaşların yoğun olarak kullandığı bölgelere kapalı otobüs durakları kuruluyor.

Ağrı Belediyesinden Kapalı Durak Uygulaması Haberler

Ağrı Belediyesinden Kapalı Durak Uygulaması

Yaklaşık 11 ile  8  metrekarelik kapasiteye sahip iki çeşit olan kapalı duraklarda, ısıtma sistemi ve gece aydınlatma sistemi yer alıyor. İlk olarak Üniversite bölgesinde kurulan ve kentin belirli noktalarında kurulacak kapalı duraklar vatandaşların hizmetine sunulacak. Duraklar Yoğun kış şartlarında ve yağmurlu havalarda vatandaşların olumsuz etkilenmemesi amacıyla kurulacak. Duraklar, 24 saat ısıtma ve gece aydınlatma sistemi ile birlikte toplu taşımayı kullanan vatandaşlar için kışın sıcak yazın ise serin bir ortam sağlayacak. Duraklarla birlikte Ağrı Belediyesi, ulaşım konusunda önemli bir eksikliği daha gidermiş olacak. Üniversite kampüsü içerisine kurulan kapalı duraklar şehrin diğer noktalarına da yaygınlaştırılacaktır.