Hanımefendi Beyza Elban, Sevgi Evlerindeki Çocuklarla Buluştu

Ağrı Valimiz Süleyman Elban’ın eşi Beyza Elban Hanımefendi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evlerini ziyaret etti.

Hanımefendi Beyza Elban, Sevgi Evlerindeki Çocuklarla Buluştu Haberler

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Şafi Erim ile Ağrı Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Nurcan Çelik tarafından karşılanan Beyza Elban, daha sonra sevgi evlerinde bulunan çocuklarla buluştu. Çocuklarla tek tek ilgilenen hanımefendi, yanlarında getirdikleri çeşitli hediyeleri çocuklara dağıttı.
Çocukların kendilerine bir emanet olduğunu belirten Beyza Elban, “Çocuklarımızın en iyi şekilde yetiştirilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Bu ülkenin geleceği olan çocuklarımızın mutlu ve huzurlu bir şekilde yetişmesi en büyük dileğimizdir.“dedi.