Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı
Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

Belediyemizden Hasan Dursun Konseri

Belediyemiz tarafından düzenlenen ramazan etkinlikleri kapsamında ilahi sanatçısı Hasan Dursun, vatandaşlarla bir araya geldi.

Belediyemizden Hasan Dursun Konseri Haberler

Ramazan Ayının manevi iklimini düzenlediği İlahi konserleri ile taçlandıran Belediyemiz, Ramazan etkinliklerinde ilahi sanatçısı Hasan Dursun'u  Ağrılılarla bir araya getirdi. Cuhmuriyet Caddesinde gerçekleştirilen konserde birbirinden güzel ilahilerini seslendiren Hasan Dursun, unutulmaz bir gece yaşattı. İzleyenler tarafından büyük beğeni toplayan ilahi konserinde vatandaşlar, okunan ilahilere eşlik etti.

Ağrılı vatandaşlarla Ramazan ayında buluşmaktan dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Hasan Dursun, Ramazan'ın kutsiyetini Ağrılılara daha yoğun yaşatmak adına birbirinden değerli programlara imza atan Sayın Valimiz ve Belediye Başkanımız Süleyman Elban'a teşekkür etti.