24 Temmuz 2017 Pazartesi

Ağrı Belediyesi Ahmed-i Hani Kültür Merkezi kursları başlıyor.

Ağrı Belediyesinin Ahmedi-i Hani Kültür Merkezinde Sosyal ve Kültürel kursların başladığını, bu kurslar için talep alımlarına başladığı belirtildi.
Kültür Merkezinde El Sanatları,Bağlama,İngilizce,Gitar,Ney-Kaval,Step –Aerobik  kurslarına başvurular başlamış olup,farklı kurs talebinde bulunulması durumunda başvuru sayısına göre de kurslar açılabilecektir.
Ağrı Belediyesi Ahmed-i Hani Kültür Merkezinde derslikler,kütüphane,hasbihal odası,spor salonu,kafeteryası ile de halka hizmet vermeye hazır duruma getirildi. Kültür merkezinde aynı zamanda her gün 100 kişilik cep sineması ile de öğrencilere yönelik iki seans film gösterisi de yapılacaktır.
ahani2 ahani3