26 Mayıs 2017 Cuma

AĞRI BELEDİYESİ HANIMLARA ÖZEL KÜLTÜR GEZİLERİ

Ağrı Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü “Hanımlara Özel Kültür Gezileri”düzenliyor.

Ağrı Belediye Başkanı Sayın Musa IŞIN’ın talimatları doğrultusunda kentte yaşayan hanımların  sosyal ve kültürel açıdan desteklenmesi amacıyla çeşitli geziler düzenleniyor.

Bu etkinliklerin ilki İlimizin Doğubayazıt ilçesine düzenlendi. Gezi öncesi Belediye Başkanı Sayın Musa IŞIN’ın eşi Hanımefendileri Sayın Tuba IŞIN geziye katılan hanımlara yaptığı konuşmada “Bu gezileri çok önemsiyorum, Doğubayazıt ilçemizle başladığımız gezilerimiz diğer illerimize de yapılarak kültürel zenginliklerimizin hanımlarımız tarafından görülmesi sağlanacaktır” diyerek geziye katılan hanımları yolcu etti.

İlçeye yapılan geziden önce Doğubayazıt ilçesi Gençlik merkezine geçildi. Burada Ahmed-i Hani Türbesi ziyareti yapıldı. Doğubayazıt kaymakamının eşi Zeynep Akhan hanımları burada karşıladı. İshak paşa sarayı gezisinin yapılarak, öğlen yemek ikramının ardından ile dönüldü.

unnamed (1) unnamed (3) unnamed unnamed (2) unnamed (11) unnamed (10)  unnamed (9) unnamed (8) unnamed (5)  unnamed (4)