23 Haziran 2017 Cuma

Ağrı Belediyesinden Halkımıza Senai Demirci Söyleşisi

Ağrı Belediyesi Sosyal ve Kültürel etkinlikler kapsamında Kutlu Doğum haftası münasebetiyle Senai Demirci ile şiir ve söyleşi programı düzenleyecektir.

Ağrı Belediye Başkanı Sayın Musa IŞIN’ın talimatları doğrultusunda, Sosyal ve Kültürel etkinlikler kapsamında, Yazar,Şair Senai DEMİRCİ’yi Kutlu doğum haftası münasebetiyle halkımızla buluşturacağız.

Bu Etkinlik Ağrı Kültür ve Kongre merkezinde 19 Nisan saat 15.00 de ücretsiz yapılacaktır. Tüm halkımız davetlidir.

Senai Demirci Hayatı:

Aşağıda Senai Demirci hayatının özeti yani kısaca hayatı hakkında bilgi vermeye çalışacağız. Senai Demirci biyografisi, özgeçmişi şöyle başlamaktadır.

Senai Demiɾci, (d. 11 Кasım 1964 Samsun Teɾme doğumluduɾ), Tıp doktoɾu, yazaɾ, ɾadyo ve televizyon pɾogɾamlaɾı yaρımcı ve sunucusu.

1964’de Samsun’un Teɾme ilçesinde dünyaya geldi. Samsun’da başladığı tıp öğɾenimini İstanbul’da süɾdüɾdü ve 1990 yılında Maɾmaɾa Üniveɾsitesi Tıp Fakültesi’ni bitirdi. Evli ve üç çocuk babasıdır. Sağlık Ocağı, Yaşama Gücü ve Yürüyüşler, Ramazan Sevinci adlı televizyon programlarının yaρımcılığını ve sunuculuğunu ve çeşitli radyo programları yaρtı. sozkimin.com Zafer dergisi ve dualar. com sitesinde makaleleri yayınlanmaktadır. Ondan fazla kitabı yayınlanmıştır. Engin Noyan tarafından seslendirilen ’99 Esma 99 Dua’ adlı eseri bunlar arasında en tanınmışıdır.

Şimdi yazarlığının yanı sıra; Bağcılar, Pendik gibi ilçelerde düzenli konferanslar yaρıyor. Eşref Ziya ile birlikte Marmara Fm’de Ali Dakikalar adında bir radyo programı hazırlayıp sunuyorlar. Okurlarına bir yazarın edasıyla değil bir abi, kardeş tavrıyla sesleniyor.