24 Temmuz 2017 Pazartesi

Ağrı Belediyesinden Hoş geldin Bebek Projesi

Ağrı Belediyesinden Hoş Geldin Bebek Projesi

İçişleri Bakanlığınca Ağrı Belediye Başkan vekilliğine atanan Vali Musa IŞIN yönetimindeki belediye, sosyal belediyecilik alanında önemli projelere imza atıyor. Ağrı Belediyesince Doğum yapan anneler için “Hoş geldin bebek” projesi Anneler gününde hayata geçirildi. Vali Musa IŞIN’ ın Eşi Tuba IŞIN, Ağrı Kadın Doğum Hastanesi yeni doğan ünitesini ziyaret etti. Burada doğum yapan tüm annelere bebek seti hediye edilerek Anneler günü kutlandı. Aynı anda hastanede bulunan annelerinde anneler gününü kutlayıp karanfil ve şal dağıttı.Daha sonra odaları tek tek dolaşan IŞIN, annelere ve bebeklerine çeşitli hediyeler verildi.

unnamed (1) unnamed (2) unnamed (3) unnamed