24 Temmuz 2017 Pazartesi

Belediyemizden Hedef 70 Km Asfalt Yol Yapımı

Ağrı Belediyesi asfalt sezonunu açtı

Ağrı Belediyesi Hürriyet mahallesinde asfalt serim işlemlerine başladı. Çalışmalar  Naci Gökçe Lisesi önünde Belediye Başkanı Musa Işın’ın katılımıyla başladı.

Asfalt sezonunu açan Işın ” Bugün burada 2017 asfalt çalışmalarını başlatmış bulunuyoruz. Bu yıl asfalt mevsimi bitene kadar asfalt yapacağız. Artık bu 60 kilometremi olur, 70 kilometremi olur bilemiyorum ama bizim çalışmalarımız son güne kadar devam edecek. Bizim amacımız Ağrı’yı çöpten, pislikten ve çamurdan kurtarmak. Ağrı’yı modern bir şehir haline getirmek için gösteriyoruz. “dedi.

Asfalt çalışmalarının yanı sıra peyzaj ve parke taşı çalışması da yaptıklarını belirten Işın ” Parke taşı çalışmalarımız  sokaklarımızda devam ediyor aynı zamanda peyzaj çalışmalarımızda sürmekte. Göreve geldiğimizden beri halkımıza vaad ettiğimiz bütün projelerimizi ihaleye çıkardık, yapımına başlananlar da var. Ağrı’yı yaşanabilir bir kent haline getireceğiz.”dedi.

asfalt1 asfalt2 asfalt3 asfalt4 asfalt5