01 Mayıs 2017 Pazartesi

Ağrı’nın Kurtuluşu Programında Mahmut Tuncer Konseri

Ağrı’nın Düşman işgalinden Kurtuluşunun 99. yıl dönümü münasebetiyle sanatçı Mahmut Tuncer bir konser verdi. Tuncer, Ağrı Kültür ve Kongre Merkezinde yaklaşık iki saat sahnede kaldı.

Ağrı halkı ve üniversite öğrencilerinin ilgi gösterdiği konserde çalınan müziklerin eşliğinde sanatçı Tuncer’in esprileri izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

Türkü aralarında yaptığı esprilerle seyircilere keyifli anlar yaşatan Mahmut Tuncer’e program sonunda Ağrı Valisi ve Belediye Başkanı Musa Işın sahnede teşekkür ederek, günün anısına bir plaket takdim etti.

unnamed (1) unnamed (5) unnamed  unnamed (3)