26 Mayıs 2017 Cuma

İkbal Gürpınar Anneler Gününde Ağrı’da

Ağrı Belediyesi Anneler günü münasebetiyle İkbal Gürpınar’ı Ağrı Halkıyla buluşturdu.
Ağrı Valisi ve Belediye Başkanı Musa Işın’ın direktifleri doğrultusunda Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünün etkinlikleri kapsamında Anneler Günü programı düzenlenecektir.
Yapılacak olan programda İkbal Gürpınar Anneler Gününe özel “Mutlu Kadın ve Mutlu Toplum” temalı bir sunum gerçekleştirecektir. Bu programda Kum sanatçısı Ömer Faruk Elmas “Anne ve 15 Temmuz Temalı” Kum sanatı gösterisi sunumu yapılacaktır.
Şehit anneleri ve Şehit eşlerinin de unutulmayacağı program 12 Mayıs 2017 Cuma günü saat 14.00’da İbrahim Çeçen Üniversitesi Osmanlı Konferans salonunda gerçekleştirilecektir.
Tüm Halkımız ücretsiz davetlidir.