24 Temmuz 2017 Pazartesi

Vali Eşi Tuba Işın teravih sonrası bayanlarla buluştu

Vali Eşi Tuba Işın teravih sonrası bayanlarla buluştu. Ağrı Valisi Belediye Başkanı Musa Işın’ın Eşi Tuba Işın Üniversite Camii bahçesinde teravih namazı çıkışında hanımlarla bir süre sohbet ederek Belediye çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı. Belediyenin kentte yaz döneminde yapacağı çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunarak hanımların da görüşlerini dinledi. Belediyenin Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünün tertip ettiği teravih programları kapsamıda Kuran Kursu hocalarından Elif Erkuş bayanlara Ramazanla ilgili sohbet ederek soruları cevapladı. Bu esnada katılımcılara hurma ikramında bulunularak birlikte çay içildi.