Ağrı Belediyesi

Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Başkan Arslan’dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
28.10.2009

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, Cumhuriyetimizin 86. yıl dönümü nedeni ile bir kutlama mesajı yayınladı.

Cumhuriyetin çok büyük özveri ve fedakarlıkla kurulduğunu bunu hiç bir zaman unutmayacaklarını ifade eden Başkan Arslan “Cumhuriyet'in 86. yılının büyük bir gururla kutlandığı bu günde, Türk milletine bu gururu yaşatan Büyük Önder Atatürk'ü, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz. Bize, Cumhuriyetimizi armağan eden Büyük Önder Atatürk’e ve aziz şehitlerimize olan görevimizi yerine getirebilmemiz, onların emaneti olan Cumhuriyetimizi korumak ve yaşatmakla mümkün olacaktır. Bu vesileyle, tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, Büyük Önder Atatürk başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnet, şükran ve rahmetle anıyorum” dedi.

Sayfa Okunma Sayısı :963