-4°C | -17°C
-3°C | -15°C
-2°C | -9°C

İl Geneli Ödüllü Satranç Turnuvası Fikstürü

Belediyemiz tarafından düzenlenen İl Geneli Ödüllü Satranç Turnuvası başvuruları başladı

İl Geneli Ödüllü Satranç Turnuvası Fikstürü Haberler

Belediyemiz tarafından düzenlenen İl Geneli Ödüllü Satranç Turnuvası başvuruları başladı.

Belediyemiz ikincisini düzenlediği il geneli satranç turnuvası ile sosyal ve kültürel faaliyetlerine devam ediyor. Satranç turnuvasında başvurular il geneli kabul ediliyor. Turnuvaya 15 yaşından büyükler katılabilir ve 15-18 yaş arası katılımcılar veli izin belgesi ile katılmak zorundadır. Düzenlenecek olan ödüllü satranç turnuvası 21 Ocak 2019 Pazartesi günü Ahmed-i Hani Kültür merkezinde başlıyor. Başvurular 07 – 17 Ocak tarihleri arasında alınacaktır.

Turnuva Sonunda 1'inci olan kişi 1000 TL, 2'nci olan kişi 750 TL ve 3'üncü olan kişi 500 TL Ödül alacak.