Hafif Kar Yağışlı

Vali Elban’ın, '18 Mart Şehitler Günü' Mesajı

Vali Elban’ın, '18 Mart Şehitler Günü' Mesajı Haberler

Türk Tarihine altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi'nin 104'üncü yıldönümü ve Şehitler Günü'nde başta Büyük Atatürk'ü, Çanakkale Savunması ile Türk Milleti'nin en büyük destanlarından birini tarihe yazan silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha minnet, şükran ve rahmetle anıyorum.

Türk Milleti, Çanakkale'de birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek varlığımızı ebedileştiren, zor şartlar altında kendinden çok güçlü ordulara karşı kazandığı büyük zaferin unutulmaz destanını yazmıştır.

Çanakkale Zaferi ile birlikte Şehitler Günü olarak da kutladığımız bu anlamlı günde vatan topraklarını canları pahasına koruyarak şehitlik onuruna erişen aziz şehitlerimizi, rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Her karışı aziz şehitlerimizin kanıyla sulanmış cennet vatanımızda, birlik, beraberlik, sevgi, huzur ve güven içinde sonsuza kadar yaşamak, hepimizin en büyük arzusu ve gerektiğinde tereddüt etmeden uğrunda şehit olabileceğimiz kutsal bir görevi olmalıdır.

Bu düşüncelerle, tüm şehitlerimize ve gazilerimize, sevgi, saygı, minnet ve şükranlarımı sunuyorum.

SÜLEYMAN ELBAN
                                                                                                       VALİ-BELEDİYE BAŞKANI