Karla Karışık Yağmur

Belediyemiz 6 Adet Yeni Otobüsü Vatandaşlarımızın Hizmetine Sundu

Belediyemiz tarafından toplu taşıma ulaşımını rahatlatmak amacıyla alınan 6 yeni otobüs vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu.

Belediyemiz 6 Adet Yeni Otobüsü Vatandaşlarımızın Hizmetine Sundu Haberler

Yeni alınan otobüsler için belediye önünde düzenlenen törene AK Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın, Vali Yardımcısı Onur Kökçü, Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Saim Alpaslan, muhtarlar, kooperatif başkanları ve vatandaşlar katıldı. Törende konuşan Ağrı  Valisi  ve Belediye Başkanı Süleyman Elban, “Vatandaşlarımızın şehir içinde daha konforlu seyahat edebilmeleri için ilave otobüsler aldık. Bugün bu 6 otobüsümüzü halkımızın hizmetine sunuyoruz. Şehrimizin içerisinde güzel görünümlü, temiz, pırıl pırıl araçlarımızla şehir içi ulaşıma  yeni bir kan yeni bir nefesle başlamayı planlıyoruz. Ben başta otobüs ile ilgili hizmetimiz olmak üzere belediyecilik alanında yapılacak tüm hizmetlerin ilimize, Ağrı insanımıza hayırlara vesile olmasını diliyorum.”dedi.

Belediyemiz tarafından hizmete sunulan 6 otobüs için yapılan duanın ardından kurban kesimi gerçekleşti. Tören sonunda yeni halk otobüslerimiz şehir turu yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu.