01 Mayıs 2017 Pazartesi

Ağrı Belediyesinin 15 Nisan “Ağrı Starını Arıyor” Ses Yarışması

Ağrı Belediyesi 15 Nisan Ağrı’ nın Düşman işgalinden Kurtuluşunun 99. Yıl dönümü münasebetiyle çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikleri başladı. Ağrı Belediye Başkanı Musa Işın Başkanlığında yapılacak olan etkinliklerle Ağrı halkına çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikler düzenleniyor.

Halkın memnuniyetlerini yerine getirmek için, 10 Nisan Pazartesi günü saat 13.00, 15.00,17.00 ve 19.00 da Geleneksel Türk Gölge Oyunu Karagöz Hacivat Oyunu gösterimi yapıldı. 11 Nisan Salı günü “Ağrı Starını Arıyor” ses yarışması final seçmeleri ardından finali yapıldı.

12 Nisan Çarşamba, 4 gün Etkinlikleri Ağrı Kültür ve Kongre salonunda tiyatro gösterileri ile devam etti. Tiyatro gösterimi iki seans olarak 16.00 ve 18 saatlerinde  yapıldı.

Önceki gün yapılan seçmelerde; Emrah Karaca, Özlem Eroğlu, Ömer Nogay, Deniz Kaya, Nazlıcan Serin, Furkan Seyitoğlu, Zafer Sarı, Hakan Akdağ finalde de kıyasıya yarıştılar. Yarışma sonucunda Deniz Kaya 1. olurken Hakan Akdağ  2. Zafer Sarı 3. oldu.

Ağrı “Starını Arıyor” final yarışmasında dereceye girenlerin ödüllerini Sayın Vali ve Belediye Başkanı Musa Işın verdi.

unnamed (8)  unnamed  unnamed (3)  unnamed (2)