01 Mayıs 2017 Pazartesi

Ağrı Belediyesinin 15 Nisan Tiyatro Gösterimi

Ağrı Belediyesi 15 Nisan Ağrı’ nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 99. Yıl dönümü münasebetiyle çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikleri başladı. Ağrı Belediye Başkanı Musa Işın Başkanlığında yapılacak olan etkinliklerle Ağrı halkına çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikler düzenleniyor.

Halkın memnuniyetlerini yerine getirmek için, 10 Nisan Pazartesi günü saat 13.00, 15.00,17.00 ve 19.00 da Geleneksel Türk Gölge Oyunu Karagöz Hacivat Oyunu gösterimi yapıldı. 11 Nisan Salı günü “Ağrı Starını Arıyor” ses yarışması final seçmeleri yapıldı.

3 gün gösterileri Ağrı Kültür ve Kongre Salonunda tiyatro gösterileri ile devam etti. Tiyatro gösterimi iki seans olarak 16.00 ve 18 saatlerinde  yapıldı. Halktan oldukça ilgi gören gösterilerde salon tam kapasite izleyiciyle doldu.

Yapılan seçmelerde; Emrah Karaca, Özlem Eroğlu, Ömer Nogay,Deniz Kaya,Nazlıcan Serin,Furkan Seyitoğlu,Zafer Sarı,Hakan Akdağ finale kaldılar.

12 Nisan Çarşamba günü saat 19.00 da finale kalan yarışmacılar arasından dereceye girenler belirlenecek olup tüm halkımız davetlidir.

unnamed (2) unnamed (3) unnamed (4) unnamed

Sosyal medyada paylas...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on Google+1Pin on Pinterest0Email this to someonePrint this page