24 Temmuz 2017 Pazartesi

Ağrı’da Beraat Kandili münasebetiyle Merkez Camiinde yatsı namazında program düzenlendi.

Kur-anı Kerim tilaveti ve Mevlid-i Şerif’in okunduğu programda İl Müftüsü İbrahim Gemici tarafından gecenin anlam ve önemi ile ilgili bir vaaz verildi. Program İl Vaizi Nuri Aslan’ın duası ile son buldu. Programa Ağrı Valisi ve Belediye Başkanı Musa IŞIN eşi Tuba IŞIN ile birlikte katıldı. Ağrı Valisi Musa IŞIN camii cemaatinin kandilini kutlarken eşi Tuba IŞIN’da hem bayanların kandilini kutladı hem de istek ve sorunları dinledi.Program çıkışında Ağrı Belediyesi tarafından cami cemaatine kandil simidi dağıtıldı.
unnamed (1) unnamed (4) unnamed (6) unnamed (8) unnamed (9) unnamed