Ağrı Belediyesi
BELEDİYE BAŞKANIMIZ
Hasan ARSLAN
Ağrı Belediye Başkanı
Başkan
 
DUYURULAR
AĞRI KENT BİLGİ SİSTEMİ
Çöp Konteynerleri Vatandaşa Emanet
Çöp Konteynerleri Vatandaşa Emanet
28.05.2010

Ağrı’da çöp araçlarının hizmete başlaması ile birlikte mahalle ve sokak aralarına konulan çöp konteynerleri vatandaşlara emanet edildi.

 
 

Ağrı’da yıllardır devam eden çöp sistemi alınan çöp araçları ve konteynerler ile son buldu. Yeni alınan 500 çöp konteyneri mahalle ve sokak aralarına konulurken, yeni çöp araçları mahalle ve sokakları dolaşmaya başladılar.
 
Ağrı’da ilkel bir şekilde devam eden çöp alma sistemini modern bir hale getirdiklerini vurgulayan Başkan Hasan Arslan, bu konuda Ağrı’da yaşayan herkesten ciddi destekler beklediklerini söyledi.
 
Tüm konteynerleri Ağrılılara emanet ettiklerini ifade eden Arslan “Bu konuda halkımızdan ciddi destek bekliyoruz. Çünkü bazı yerlerde vatandaşlarımız çöp konteynerlerını bahçelerine götürerek değişik işlerde kullanıyorlar. Lütfen bunlara müsaade etmeyin. Sizlere iyi bir şekilde hizmet etmemizi istiyorsanız, şehrimizin temiz kalmasını ve çöplerinizin düzenli alınmasını istiyorsanız bu konteynerlera sahip çıkın. Temizlik ekibimiz sürekli çöp almaya devam edecektir. Temiz bir Ağrı için el ele vermeliyiz” dedi. 
 
 
Sayfa Okunma Sayısı :46