2023 Yılı Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Atamaları

06 Aralık 2023 11:18 Ağrı Belediyesi 920

2023 Yılı Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Atamaları

Belediyemizde 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında görev yapmakta olan, 08.10.2023 tarihinde Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından  gerçekleştirilen“2023 Yılı İl Özel İdareleri, Belediyeler ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yazılı Sınavı”nı kazanan personellerimiz, Başkanlık Oluru görevlendirilen Sözlü Sınav Komisyonu tarafından, 23.11.2023 tarihinde Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Sözlü Sınavı’na tabi tutulmuş olup, sözlü sınavda da başarılı olarak 05.12.2023 tarihi itibariyle hak kazandıkları kadrolara atamaları yapılmıştır. Atamaları yapılan personellerimizin isimleri, ünvanları ve atandıkları kadrolar aşağıdaki listede belirtilmiştir.

02.07.2020 tarih ve 31173 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren “Belediye Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Personelinin Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Esaslarına Dair Yönetmelik” çerçevesinde atanmaya hak kazanan personellerimizi, sınav sürecinde gösterdikleri gayret ve sınav sonuçlarındaki başarılarından dolayı kutluyorum. Personellerimizin başarılarının devamını ve yeni kadroları itibariyle görevlerini layıkıyla yerine getirmelerini diliyorum.

Metin KARADOĞAN

Ağrı Belediye Başkanı