AĞRI BELEDİYESİ EŞ BAŞKANLARINDAN 1 MAYIS MESAJI

AĞRI BELEDİYESİ EŞ BAŞKANLARINDAN 1 MAYIS MESAJI
Ağrı Belediyesi Eş Başkanları, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Eş başkanlar mesajlarında şu ifadelere yer verdi:
“1 Mayıs, emeğin, alın terinin ve dayanışmanın en güçlü simgesidir. Bu anlamlı gün, tüm emekçilerin hak mücadelesinin tarihsel birikimini ve onurlu direnişini yansıtmaktadır. Bizler, emeği en yüce değer olarak gören bir anlayışla, işçilerin ve emekçilerin haklarını savunmaya, dayanışmayı büyütmeye devam edeceğiz.
Bu vesileyle başta Ağrı’daki emekçiler olmak üzere, yaşamı emeğiyle var eden tüm işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, eşitlik, özgürlük ve adalet mücadelesinde her zaman yanlarında olduğumuzu bir kez daha vurguluyoruz.” dedi.