EŞ BAŞKANLARDAN TEŞEKKÜR PLAKETİ
.
EŞ BAŞKANLARDAN TEŞEKKÜR PLAKETİ
Ağrı Belediyesi Eşbaşkanları Hazal Aras ve Memet Akkuş, kent genelinde yürütülen altyapı çalışmaları kapsamında özveriyle çalışan Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü personeline teşekkür ederek, plaket takdim etti.
Kentte su hattı yenileme, kanalizasyon bakım ve onarım işlerini aralıksız sürdüren Kanal ekibine teşekkür eden Eşbaşkanlar, “Altyapı çalışmaları, şehirlerin görünmeyen ama en hayati damarlarıdır. Bu alanda emek veren ekiplerimiz, gece gündüz demeden yurttaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek için çalışıyor. Bu anlamlı emekleri için her birine minnettarız” ifadelerini kullandı.
Plaket takdimi sonrasında Su Kanal Müdürlüğü çalışanları da gösterilen takdirin kendileri için çok değerli olduğunu belirterek, hizmet üretmeye aynı kararlılıkla devam edeceklerini ifade etti.