AĞRI BELEDİYESİNDEN KENT AYDINLATMASINA YÖNELİK ÖNEMLİ ADIM AYDINLATMA TALEPLERİ HAYATA GEÇİYOR

AĞRI BELEDİYESİNDEN KENT AYDINLATMASINA YÖNELİK ÖNEMLİ ADIM
AYDINLATMA TALEPLERİ HAYATA GEÇİYOR
Ağrı Belediye Eş Başkanı Memet Akkuş ile Aras Elektrik Dağıtım Şirketi Ağrı İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında, yurttaşlardan gelen talepler doğrultusunda kentin önemli noktalarında aydınlatma çalışmaları başlatılıyor.
Protokol kapsamında;
Fırat Mahallesi Musa Kazım Caddesi,
Fırat Mahallesi Acil Yolu (Üniversite – Batıkent – Yeni Tokiler arası),
Gazi Mahallesi Stadyum Caddesi,
Leylek pınar mahallesi Çeçen Petrol güzergâhındaki Hani Baba Caddesi cevre yolu
gibi kentin yoğun kullanılan noktalarında aydınlatma sistemleri kurulacak. Bu çalışmalarla birlikte karanlıkta kalan bölgelerin aydınlatılması, güvenli ulaşımın sağlanması ve yurttaşların yaşam konforunun artırılması hedefleniyor.
Konuya ilişkin açıklamada bulunan Eş Başkan Memet Akkuş, şu ifadelere yer verdi:
> “Yurttaşlarımızdan gelen yoğun talepler doğrultusunda kentimizin çeşitli noktalarında aydınlatma ihtiyacının karşılanması için Aras Elektrik ile bir protokol imzaladık. Kısa süre içinde bu bölgelerde çalışmalara başlanacak. Halkımızın talep ve ihtiyaçlarını esas alan hizmet anlayışımızla çalışmalarımıza devam edeceğiz.”
Ağrı Belediyesi ayrıca, diğer mahalle ve caddelerde de aydınlatma çalışmalarının planlandığını belirtti. Eş başkanlar, kentte tüm yurttaşların eşit ve nitelikli hizmet almasının temel hedefleri olduğunu vurguladı.