Ağrı Belediye Başkanlığından Duyuru

10 Kasım 2022 19:45 Ağrı Belediyesi 4225

Ağrı Belediyesi, Ulaşım Müdürlüğü ve izleme Koordinasyon Merkezi, 2021-2022 eğitim öğretim yılında üniversite öğrencilerinin toplu taşıma ücretlerinin, geçen seneki tarife ile yapılacağına karar vermiştir.

Ağrı Belediye Başkanlığından Duyuru

Ağrı Belediyesi, Ulaşım Müdürlüğü ve izleme Koordinasyon Merkezi, 2022-2023 eğitim öğretim yılında üniversite öğrencilerinin toplu taşıma ücretlerinin,  geçen seneki tarife ile yapılacağına karar vermiştir.
Ağrı belediyesi Ulaşım hizmetleri müdürlüğü ve ulaşım izleme koordinasyon merkezi genel kurul toplantısında yapılan değerlendirme sonucunda kurul;  Gelecek nesillere daha iyi bir birey yetiştirmek için, çocuklarını zor şartlarda üniversiteye gönderen ailelerin ödeme dengesini göz önünde bulundurarak bu yönde bir karar almıştır.
Öte yandan;
İlköğretim ve lise düzeyinde öğrenim gören öğrencilerimize ait ulaşım kartlarının,  yetişkinler tarafından kullanıldığı tarafımızdan tespit edilmiştir. Bu sebeple ilköğretim ve lise öğrencilerimizin kullanmakta oldukları ulaşım kartları askıya alınmış olup, öğrenci kartları revizyondan geçirilmiştir.
Ulaşım alanında devrim niteliğinde yapılan hizmetin ardından, 65 yaş, Şehit Gazi ve engelli vatandaşlarımıza sağlanan ücretsiz kart hizmet sayısı ise 13.500 kişi olarak belirlenmiş olup toplu taşıma ücretlerinin güncel çizelgesi aşağıda belirtilmiştir.

Tam Bilet  : 1.5 TL
İndirimli     :    1 TL
Hastabüs  :    1 TL
Üniversite Öğrenci : 0.25 kuruş

Ağrı belediye başkanlığı, ulaşım hizmetleri müdürlüğü olarak,  toplu taşıma ulaşım ücretlerine herhangi bir zam da söz konusu değildir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.